Case: Kaidekauppa

“Olemme erittäin tyytyväisiä Contentoriin. Asetelma on sujuva ja joustava. Ei mitään negatiivista sanottavaa.” – Andreas Wedberg, Kaidekauppa

Tietoa toimeksiannosta

Contentorilla on jatkuva vastuu Kaidekaupan suomenkielisistä kotisivuista. Se tarkoittaa pieniä päivityksiä ja tekstilisäyksiä uusien toimintojen lisäämisen myötä. Ja juuri tämä pieni mittakaava on jotakin, mitä Andreas Wedberg, toimitusjohtaja ja yksi Kaidekaupan perustajista, arvostaa:

“Perinteiset käännöstoimistot haluavat työskennellä suurien tekstimäärien kanssa. Contentorille voimme lähettää muutamia lauseita ja saada käännöksen takaisin silloin, kun tarvitsemme sen.”

Myös laatu ja tekstien mukauttaminen Suomen markkinoille ovat Andreas Wedbergin mukaan tärkeitä Kaidekaupalle. Hän selventää:

“Jos esillä olisi englanninkielisiä sanoja, se herättäisi epävarmuutta asiakkaidemme keskuudessa koskien sitä, millaista palvelua on tarjolla. Siksi mikään nopea korjaus tai tilapäiset ratkaisut eivät ole meille vaihtoehto: meillä täytyy olla tekstejä, jotka luovat uskottavuutta ja kompetenssia. Ja sen me saamme Contentorilta.”

Asiakas – Kaidekauppa

Kaidekauppa tarjoaa räätälöityjä kaidetuotteita lasista, alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä. Helpot suunnittelu- ja tilausprosessit varmistavat, että saat tyylikkäitä kaiteita, jotka sopivat juuri sinun kotiisi.

Andreas Wedberg, Kaidekauppa.
Agreement icon highlighting USP argument100% Satisfaction Guaranteed!
Agreement icon highlighting USP argumentNot only Translation but also Localisation
Agreement icon highlighting USP argumentFlexibility & Privacy
Contentor